logo

Buffon pleacă de la Juventus, după 17 ani. "Am primit multe oferte de transfer, mă voi decide curând"

Publicat: Joi, 17 Mai 2018 15:07 // Actualizat: Joi, 17 Mai 2018 15:07 // Sursa: romaniatv.net

Gianluigi Buffon, legendarul portar al lui Juventus şi al naţionalei Italiei, a anunţat joi că sezonul 2017/2018 a fost ultimul al său la Torino. Goalkeeper-ul şi-a anunţat disponibilitatea de a-şi continua cariera în ciuda vârstei, 40 de ani.

Buffon are 508 meciuri jucate în tricoul lui Juventus Torino şi 176 în naţionala Italiei, iar în palmaresul său figurează 9 titluri de campion al Italiei, 4 Cupe ale Italiei şi, cel mai important, un titlu de campion mondial, cucerit cu Squadra Azzura în 2006.

"Sâmbătă va fi ultimul meu meci în tricoul lui Juventus. Sunt mândru că am reuşit atâtea performanţe alături de Juventus. Îmi voi termina aventura cu două trofee câştigate. Acesta este lucrul cel mai frumos. Cu 15 zile în urmă eram sigur că mă voi retrage. Între timp, am primit mai multe oferte tentante de pe teren şi din afara lui. Cea mai importantă din afare terenului este de la Juventus. Voi anunţa săptămâna viitoare ce decizie voi lua", a spus joi Buffon, într-o conferinţă de presă. S-mbătă, Juve va juca ultimul meci al sezonului în Serie A, contra celor de la Verona.

Printre cluburile interesate de serviciile sale se numără FC Liverpool, gruparea care pe 26 mai va juca finala Ligii Campionilor, cu Real Madrid.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Buffon Buffon Juventus Buffon retragere