logo

O celebră jucătoare de tenis face mărturisiri CUTREMURĂTOARE. "M-a bătut până am leşinat! Sinuciderea părea singura opţiune"

Publicat: Marţi, 14 Noiembrie 2017 16:18 // Actualizat: Marţi, 14 Noiembrie 2017 16:22 // Sursa: romaniatv.net

Dezvăluiri teribile din lumea sportului. Jelena Dokic, fostul număr 4 WTA, a povestit în cartea autobiografică, "Unbreakable", despre momentele crunte prin care a trecut timp de 13 ani.

Jelena Dokic îşi aduce aminte de bătăile dure pe care le-a primit de la tatăl ei, Damir Dokic. Acesta o scuipa şi o trăgea de păr, injurăturile fiind ceva la ordinea zilei.

"M-a bătut foarte rău. Totul a început din prima zi în care am jucat tenis şi a continuat. Aceste lucruri se întâmplau aproape în fiecare zi. Situaţia emoţională mă speria mai tare. La un moment dat, sinuciderea părea singura opţiune. Nu era vorba doar de durere fizică, dar şi de cea psihică. Când ai 11-12 ani şi auzi asemenea vorbe. A fost partea cea mai dificilă", a povestit Jelena Dokic.

Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis a sărit la BĂTAIE. "I-am dat câţiva pumni!"

Cea mai mare bătaie a lăsat-o inconştientă după o înfrângere în primul tur, suferită în Canada: "E o amintire neplăcută pe care o voi păstra mereu cu mine. Am leşinat şi am căzut. M-a bătut foarte rău. Cu cât jucam mai bine, cu atât lucrurile se agravau. Acesta e lucrul pe care nu îl puteam înţelege".

Jelena Dokic a câştigat în carieră patru turnee WTA.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bătaie Damir Dokic Jelena Dokic tenis