logo

Un copil de 11 ani, găsit spânzurat într-un centru de plasament

Publicat: Joi, 12 Octombrie 2017 15:47 // Actualizat: Joi, 12 Octombrie 2017 15:49 // Sursa: romaniatv.net

Un băiat în vârstă de 11 ani a fost găsit spânzurat, cu şireturile, de tocul unei uşi, în Centrul de Plasament din localitatea Zăgujeni din judeţul Caraş- Severin. Poliţiştii au deschis dosar penal.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat, joi, pentru News.ro că un copil de 11 ani a fost găsit spânzurat într-un centru de plasament, în 10 octombrie.

"Un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa că un minor de 11 ani a fost găsit inconştient într-un centru de plasament. Ne-am deplasat la faţa locului şi am întocmit dosar penal. Vom face verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat", a declarat Cecilia Dăneţ.

Potrivit poliţiştilor, incidentul a avut loc în centrul de plasament din localitatea Zăgujeni din judeţul Caraş-Severin.

Băiatul de 11 ani care a fost găsit inconştient s-ar fi spânzurat cu şireturile de tocul unei uşi. În pofida manevrelor de resuscitare făcute de echipajul medical sosit la centrul de plasament, băiatul nu a putut fi salvat.

Poliţiştii mai spun că băiatul a fost născut în municipiul Reşiţa.

Citeşte şi Tragedie în Buzău: Un copil a fost găsit spânzurat de un plop, în vârful unui deal

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
caras severin centru de plasament copil gasit spanzurat copil spanzurat