logo

ALTERCAŢII verbale între Tăriceanu şi liberalul Roman: "Dragnea, trădător de ţară!", "Când veniţi la Parlament, beţi doar apă"

Publicat: Miercuri, 13 Septembrie 2017 17:04 // Actualizat: Miercuri, 13 Septembrie 2017 17:14 // Sursa: romaniatv.net

Schimb de replici incredibil în Parlament, cu trimiteri la consumul de băuturi alcoolice. Preşedintele de şedinţă, Călin Popescu Tăriceanu, a avut o altercaţie cu deputatul PNL Florin Roman, care lansase acuzaţii dure la adresa şefului PSD.

"Cee ce s-a întâmplat astăzi la Comisia administrativă este primul pas spre federalizarea Transilvaniei cu acordul lui Liviu Dragnea, un trădător de neam şi de ţară care oficializează limba maghiară, steagurile secuieşti şi alte însemne doar pentru a vinde ţara la pachet", a declarat deputatul PNL, Florin Roman.

Replica lui Călin Popescu Tăriceanu a venit imediat. "Domnule deputat, cred că dvs. vă aflaţi aici din greşeală. Confundaţi cupola Parlamentului cu alte locuri în care vă petreceaţi timpul, că aşa am aflat că aveaţi o predispoziţie pentru anumite lichide. Când veniţi aici, aveţi grijă înainte să beţi numai apă", i-a transmis Tăriceanu de la tribuna Parlamentului. 

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Călin Popescu Tăriceanu florin roman jigniri parlament Liviu Dragnea PNL