logo

HOROSCOP: Cele mai mari dorinţe ale zodiilor

Publicat: Miercuri, 13 Septembrie 2017 11:21 // Actualizat: Miercuri, 13 Septembrie 2017 11:21 // Sursa: romaniatv.net

Fiecare dintre noi îşi doreşte un anumit lucru de la viaţă. Unii îşi doresc iubire, alții vor mai mult decât orice bunăstare materială, sentimentul de apartenență la un anumit loc, posibilitatea de a călători, succes profesional. Scopul pe care vrei să îl atingi, dorinţele care te fac să persişti nu sunt aceleaşi cu ale celor din jur pentru că fiecare om este unic în felul său. Când știi sigur care este scopul tău în viaţă, faci tot posibilul pentru a-l atinge, iar eșecurile sunt doar lecțiile pe care trebuia să le înveți pentru a reuși. Dincolo de unicitatea fiecăruia dintre noi, în conturarea dorințelor semnul zodiacal joacă un rol destul de important. 

BERBEC: provocări

Vrei să câştigi fiecare joc, să treci cu brio toate testele la care te supune viaţa. Nu te multumeşti doar cu „OK", trebuie ca tot ceea ce faci să fie la un nivel înalt, foarte bun. Te plictiseşti repede, cauţi mereu provocări noi care să îţi testeze limitele şi să îţi stârnească interesul. Atât timp cât există o provocare să te motiveze să faci totul cât mai bine, vei fi mulţumită de viaţa ta.

TAUR: confort

Pentru a fi fericită ai nevoie de o casă confortabilă şi de mâncarea preferată. Vrei ca oamenii pe care îi îndrăgeşti să îţi fie mereu alături. Eşti dispusă să faci orice pentru a avea tot timpul comoditatea pe care ţi-o doreşti atât de mult. Eşti o fire iertătoare şi înțelegătoare. Eşti mulţumită când totul merge aşa cum te aştepţi.

GEMENI: relaţii interpersonale

Ai nevoie să simţi că oamenii din jur te înţeleg şi sunt de acord cu tine. Vrei să îţi exprimi ideile şi sentimentele, să povesteşti despre experienţele tale. Pentru tine, comunicarea cu alte persoane este extrem de importantă şi nu îţi poţi imagina un moment mai bun decât cel în care o persoană te ascultă şi te înţelege. Tot ceea ce contează este să îţi împărtăşeşti opiniile.

Află ce-și doresc cel mai mult restul zodiilor pe clickpentrufemei.ro.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop dragoste zodii