logo

Dezvăluiri dureroase din viaţa unui artist de la noi. Se împarte între muzică şi copilul pe care îl creşte singur

Publicat: Marţi, 13 Martie 2018 11:01 // Actualizat: Marţi, 13 Martie 2018 11:01 // Sursa: romaniatv.net

Dezvăluiri dureroase din viața unui artist de la noi! Se împarte între muzică și copilul pe care îl crește singur de la 2 ani: "A fost cel mai mare hop al vieții mele!".

Karym, un artist cunoscut din România, a acceptat sa vorbeasca despre tragediile care se tin lant în viata sa si sa recunoasca faptul ca trece printr-o perioada crunta.

De curând, tatal sau a fost diagnosticat cu carcinom hepatocelular, o boala a ficatului, exact aceeasi boala de care a murit si cantareata Denisa Raducu, iar sansele de supravietuire ale barbatului sunt minime.

Ca si cum nu ar fi fost destul, varul lui Karym si-a pierdut unicul copil. În urma unui diagnostic dur - cancer la creier -, baietelul a stat în ultimii cinci ani numai prin spitale. La 12 ani, s-a stins la o renumita clinica din Viena, acolo unde medicii nu l-au mai putut salva.

Jale mare în familia lui Karym. Mama artistului a venit de urgenţă în ţară

Karym are o poveste impresionanta de viata. Artistul se imparte intre muzica si copilul de 9 ani, pe nume Angel, pe care il creste singur de la varsta de 2 ani.

"Muzica înseamnă foarte mult pentru mine. Am renunțat la o viață foarte bună în Franța, unde eram stabilit cu fiul meu de mai bine de 1 an, pentru a mă întoarce în țară și a continua pe acest drum... și am ales bine. Cu siguranță vor mai fi sacrificii pe care le voi face pentru a ajunge acolo unde mi-am propus, dar se merită. Fac muzică de când mă știu și am făcut tot timpul ce mi-a plăcut. Am muncit mult, dar cu plăcere", a declarat Karym.

In urma cu sase ani, Karym a castigat lupta in instanta cu mama baietelului, el fiind cel care a obtinut custodia totala si definitiva: "A fost cel mai mare hop al vietii mele".

"Au trecut 9 ani de când ai venit pe lume, 9 ani în care am învățat să iubesc mai mult, sa iert mai mult, să mă joc mai mult, să râd mai mult, 9 ani de cand viata mea a capatat un sens. Îți mulțumesc pentru că îmi aduci atâta bucurie in fiecare zi! Te iubesc", este mesajul lui Karym pentru copilul său.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cantaretul karym drama karym karym