logo

"Şomerul", denunţătorul lui Mircea Negulescu, internat cu forţa la psihiatrie, din ordinul unui procuror VIDEO CU CAMERA ASCUNSĂ

Publicat: Miercuri, 13 Septembrie 2017 23:10 // Actualizat: Miercuri, 13 Septembrie 2017 23:28 // Sursa: romaniatv.net

Omul de afaceri Constantin Vlad, poreclit Şomeru', celebrul denunţător al procurorului Mircea Negulescu, zis Portocală, a ajuns sub lacăt, într-un salon al spitalului de psihiatrie Alexandru Obregia. În exclusivitate pentru România TV, Şomeru' spune că a fost internat cu forţa şi că se teme pentru viaţa lui. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă.

Chiar în ziua în care Mircea Negulescu s-a prezentat la audieri la ICCJ, Şomeru, cel care l-a denunţat, a simţit din plin replica "sistemului". El a fost luat pe sus şi dus direct la etajul 4 al spitalului de psihiatrie Alexandru Obregia din Capitală. Potrivit unei înregistrări cu camera ascunsă făcută de România TV, asistenta care s-a ocupat de el spune că Şomeru a fost adus din ordinul unui procuror, lucru care contravine oricărei legi în vigoare.

Citeşte şi Procurorul Negulescu recunoaşte că a făcut dosare politice LA COMANDĂ. Mesaje de IUBIRE către Andreea Cosma

Când s-a făcut ora de vizită, echipa România TV a urcat la etajul 4, fiind condusă la Şomeru, care este internat în rezerva 27, încuiată cu lacătul. "Nu e "de la noi" treaba asta!", a spus asistenta, la întrebarea reporterului România TV de ce e uşa încuiată.

În ceea ce-l priveşte pe denunţătorul lui Mircea Negulescu, acesta spune că se teme pentru viaţa lui. "M-au adus cu forţa, susţin că sunt nebun!", spune acesta. El a adăugat că a fost internat din ordinul procurorului Cătălin Lefter.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Constantin Vlad denunţător Mircea Negulescu mircea negulescu Someru