logo

Top trei cele mai bune iubite din zodiac

Publicat: Luni, 17 Iulie 2017 22:49 // Actualizat: Luni, 17 Iulie 2017 22:49 // Sursa: romaniatv.net

Rolul de iubită perfectă nu se potriveşte oricui, însă pentru unele zodii este extrem de simplu datorită calităţilor cu care sunt înzestrate!

Peşti

Femeia din această zodie poate fi dificilă în măsura în care totul se reduce la ea şi la sentimentele ei profunde. Ea se gândeşte prea mult la toate şi stă cu inima în dinţi. În timp o vezi timidă, ea observă pur şi simplu tot ce se întâmplă în jurul ei. Sensibilitatea ei este cea care o face să fie o iubită bună. Ea ia mereu în considerare sentimentele partenerului şi nu va face niciodată rău intenţionat. Fidelitatea ei e una dintre trăsăturile ei cele mai bune, deci dacă îţi oferă inima ei, fii sigur că vei fi singurul care contează pentru ea. Femeia din această zodie va face orice pentru oamenii de care îi pasă. Are obiceiuri de a face frecvent cadouri celui drag, bucuria lui o face cu adevărat fericită.

Săgetător

Femeia din această zodie e total dezinteresată de propria persoană şi se va uita întotdeauna să rezolve problemele altcuiva, decât pe ale sale.
Ea nu te va critica niciodată, deşi uneori îi e extrem de greu cu ceea ce simte. Va lupta să fiţi mereu împreună şi să învăţaţi din greşeli. Ea va fi mereu cea puternică în relaţie, cineva care e foarte motivcat şi are un scop, dar şi cea care te va împinge să ţii pasul cu ea. Odată ce te-a ales, ai inima ei şi nimic nu va schimba asta. Va lupta mereu pentru tine!

Citeşte mai mult pe eva.ro

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop zodii zodii iubite