logo

Ioana Ginghină arată senzaţional în costum de baie. Actriţa a slăbit cinci kilograme după ce a ţinut o dietă cu pepene

Publicat: Luni, 17 Iulie 2017 21:16 // Actualizat: Luni, 17 Iulie 2017 21:17 // Sursa: romaniatv.net

Ioana Ginghină arată senzaţional după ce a ţinut o dietă cu pepene roşu. Actriţa defilează fără nicio emoție acum pe plajele din Grecia, în costum de baie, unde se află în vacanță cu soțul și fetița ei.

Ioana Ginghină a mâncat timp de zece zile doar pepene roșu. Actrița  Șatena a dat jos 5 kilograme în urma dietei pe care a ținut-o și se poate răsfăța acum cu fel de fel de preparate tradiționale.

Ca în fiecare vară, actriţa Ioana Ginghină a ţinut una dintre curele ei preferate, cea cu pepene roşu. Timp de zece zile a dat gata zece pepeni, dar nu a mai mâncat absolut nimic altceva. La finalul dietei, actrița a constatat că e mai ușoară cu cinci kilograme și se poate expune fără griji în costum de baie.

"Pepenele e fructul meu preferat, aş putea mânca încontinuu, de aceea ţin foarte uşor această cură. Nu am mâncat absolut nimic altceva. Doar pepene roşu fără restricţii. Deşi pare o cură dură, e uşor de urmat, chiar nu faci foamea, iar efectele sunt garantate", a povestit actriţa pentru Click

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dietă dieta cu pepene Ioana Ginghina