logo

Oana Roman, despre iubitul Iuliei Vântur: "Salman Khan e un cocalar penibil"

Publicat: Luni, 17 Iulie 2017 20:45 // Actualizat: Luni, 17 Iulie 2017 20:45 // Sursa: romaniatv.net

Oana Roman a lansat o serie de jigniri la adresa Iuliei Vântur şi a iubitului ei, Salman Khan. Totul s-a întâmplat în direct, la o emisiune tv.

Foto: click.ro

Fiica lui Petre Roman a comentat relaţia Iuliei Vântur cu Saşman Khan fără să se cenzureze. Vedeta este de părere că Iulia și-a dorit o carieră peste hotare și l-a numit pe iubitul ei Salman Khan, cocalar.

"De Iulia ce să zic, nu ştie ce să mai facă pentru a fi acolo. Mi se pare că se agaţă de chestia asta. Eu cred că ea şi-a dorit o carieră internaţională de fapt. Eu cred că asta e mai important pentru ea decât alte lucruri, că el stă cu ea sau nu, nu avem noi cum să ştim. Poate l-o iubi, nu ştiu ce să zic, dacă îi plac cocalarii, nu e problema mea. Mie Iulie Vântur mi se pare o apariţie, gen. Femeia asta ar putea să îşi găsească un super-bărbat. Este o femei frumoasă, nu este în standardele alea de silfidă. De ce se agaţă ea de cocalarul ăsta nu am să înţeleg niciodată", a comentat Oana Roman la Antena Stars.

Oana s-a arătat indignată de faptul că Iulia s-a apucat să cânte și nu înțelege de ce ea le cântă indienilor. "Cântă muzică indiană? De ce le trebuie lor în India să vină o româncă şi să cânte muzica lor? Deci aşa cânt şi eu", a mai spus vedeta.

Oana nu s-a oprit aici.

"Ce pot să cred eu este aşa, o să spuneţi că sunt rea, dar... mie mi se pare că Salman Khan e un cocalar penibil. Aşa arată, zici că e cocalar. Nu jignesc, aşa mi se pare mie, că e cocalar. Nu e o jignire, e o constatare. Eu constat, din punctul meu de vedere că omul e un cocalar", a continuat fiica lui Petre Roman.

Citeşte şi Iulia Vântur, îmbrăcată în apă. I-a interzis Salman Khan să se dezbrace? VIDEO

 
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
iulia vantur jigniri Oana Roman Salman Khan