logo

Zoltan Teszari neagă întâlnirea cu Băsescu. Cine sunt, de fapt, "nea Traian" şi "Răducu" din STENOGRAME

Publicat: Vineri, 19 Mai 2017 20:41 // Actualizat: Vineri, 19 Mai 2017 20:41 // Sursa: romaniatv.net

Zoltan Teszari, principalul acţionar al RCS-RDS, face mai multe precizări în legătură cu speculaţiile vehiculate în spaţiul public în ultimele zile.

Zoltan Teszari a făcut o declaraţie de presă, prezentată de Digi 24.

Noi înregistrări din dosarul RCS&RDS Antena 3: "Nea Traian şi Răducu", acasă la Zoltan Teszari. Băsescu: Nu-l ştiu pe Teszari VIDEO

"1. Pe domnul preşedinte Traian Băsescu nu l-am cunoscut niciodată, nu l-am întâlnit, n-am participat la nicio întâlnire, publică sau privată, reuniune sau orice alt eveniment unde domnia sa să fie prezent. N-am vorbit la telefon, n-am comunicat prin mail sau sms. Nu cunosc pe nimeni din familia sa. N-am comunicat cu domnia sa nici prin intermediari, prieteni sau cunoştinţe.

2. Întrucât din conversaţia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume şi asociate eronat, precizez că vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 şi despre fiul acestuia – Sirian Radu (Răducu).

Consider că aceste conversaţii au fost prezentate în spaţiul public în mod trunchiat, schimbându-li-se contextul real. În acest fel, opinia publică a fost indusă în eroare.

Zoltan Teszari"

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ioan Bendei Raducu Sirian rcs rds stenograme Ioan Bendei Traian Sirian Zoltan Teszari